Paistettua turskaa ja chorizo-makkaraa

Turskaa ja chorizo-makkaraa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Paistettu turska ja chorizo-makkara muodostavat yhdessä makuelämyksen, joka kannattaa kokea! Miedonmakuinen vaalea kala ja mausteinen makkara korostavat hienosti toistensa makua. Kokeile herkullista turskareseptiä!

Ainekset

800 g Hätälän turskafileetä

3 rkl öljyä

Suolaa ja pippuria

1 tl sitruunan kuorta raastettuna

4 rkl pinjansiementä

200 g chorizo-makkaraa

Valmistus

Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa turskafileet ja paloittele sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Paista paloihin kaunis paistoväri ja mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella. Kuumenna uuni noin 140 °C  ja loppukypsennä kala uunissa 10–15 minuuttia.

Paloittele chorizo-makkara ja paista ne pannulla yhdessä pinjansiementen kassa. Nosta kalat uunista lautaselle tai vadille ja lusikoi makkarat ja pinjansiemenet kalan päälle.

Tiesitkö

Paistetun turskan kanssa sopii hyvin mukulaselleri-perunasose sekä höyrytetyt porkkanat.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *