Paistettu, leivitetty turskaselkäfilee | Reseptit | Hätälä Oy

Turskaselkä­fileetä ruis- ja korppujauho­leivitteellä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Leivitä paistettu turskaselkäfilee ruis- ja korppujauhoilla ja katso, miten turska saa uuden ulottuvuuden.

Ainekset

  • 600 g Hätälän turskaselkäfileetä
  • suolaa, valkopippuria
  • ruisjauhoja, korppujauhoja
  • kirkastettua voita paistamiseen

Valmistus

Mausta nahattomat turskaselkäfileet. Sekoita ruisjauho ja korppujauhot. Lisää myös jauhoihin suolaa ja valkopippuria. Jauhota siltä puolelta mistä nahka on poistettu. Paista kirkastetussa voissa napakan kuumalla pannulla n. 4–5 minuuttia/puoli.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *