Hätälän
Friteerattu muikku

Herkulliset friteeratut muikut ruis- ja korppujauholeivitteellä ovat valmiita syötäväksi sellaisenaan – ne maistuvat vaikka jääkaappikylminä ja sopivat kaikenlaiseen dippailuun. Katso resepti muikuille sopivalle dipille. Voit myös lämmittää muikut pannulla tai uunissa ja tarjota esimerkiksi perunamuusin ja kasvisten kera kokonaisena kala-ateriana.

Hätälän laadukkaat frittimuikut on valmistettu Oulussa, kotimaisten ammattikalastajien vastuullisesti pyytämästä luonnonkalasta. Hätälän kalaherkkuja on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa, tai kysy kauppiaaltasi.

 

Ainesosat

NEULAMUIKKU (Suomessa makeasta vedestä nuotalla pyydetty, Coregonus albula), RUISJAUHO, korppujauho (VEHNÄ), suola, mausteet (paprika, sipuli), stabilointiaine (E415), kasviöljy (rypsi).

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 1350 kJ / 369 kcal
  • Rasva 28,9 g
  • josta tyydyttynyttä 2,6 g
  • Hiilihydraatit 6,3 g
  • josta sokereita 0,1 g
  • Proteiini 20,7 g
  • Suola 1,2 g