Hätälän
Kirjolohifilee

Hätälän Kirjolohifileitä on saatavana pohjoismaisesta kirjolohesta valmistettuna. Tuorefileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu filee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty filee.

Ainesosat

KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty).
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 840 kJ / 202 kcal
  • Rasva 14,7 g
  • josta tyydyttynyttä 2,2 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Ravintokuitu 0,0 g
  • Proteiini 17,5 g
  • Suola 0,1 g