Kirjolohifilee
Hätälän Kirjolohifileitä on saatavana pohjoismaisesta kirjolohesta valmistettuna. Tuorefileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu filee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty filee.
Ainesosat
KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty).
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 840 kJ / 202 kcal
- Rasva 14,7 g
- josta tyydyttynyttä 2,2 g
- Hiilihydraatit 0,0 g
- josta sokereita 0,0 g
- Proteiini 17,5 g
- Suola 0,1 g