Savulohifileepala original
Hätälän taidokkaasti lämminsavustettu lohifilee sopii monenlaisiin ruokiin, lohisalaatteihin, leivän päälle tai sellaisenaan syötäväksi. Savulohi on myös perinteinen juhlapöydän herkku. Siitä syntyy esimerkiksi aina suosittu, aromikas lohivoileipäkakku tai savulohisalaatti – katso resepti. Kokonaista fileetä pienempi fileepala on kätevän kokoinen savukala-annos pienemmän perheen ruokahetkiin.
Hätälän laadukas savulohifileepala on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän savulohta fileepalana on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa – kysy kauppiaaltasi.
Ainesosat
LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100g:ssa omega-3-rasvahappoja 2,4g.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 1030 kJ / 248 kcal
- Rasva 18,2 g
- josta tyydyttynyttä 2,4 g
- Hiilihydraatit 0,2 g
- josta sokereita 0,1 g
- Proteiini 20,8 g
- Suola 1,4 g