Kuha-parsakääröt reseptin pääkuva

Kuha-parsakääröt

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Vihreä parsa on odotettu kevään merkki, joka tuo hyvää mieltä lautaselle. Tässä reseptissä parsa kietoutuu kotimaiseen kuhaan sekä suussasulavaan tuorejuustoon ja lopputuloksena ovat herkullisen mehukkaat kuha-parsakääröt. Sesongin maukkaimman reseptin on Hätälälle laatinut Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy Thomas.

Ainekset

500 g Hätälän kuhafileitä
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl hienonnettua basilikaa
1 tl sitruunan kuorta raastettuna (luomu)
50 g parmesaani
50 g tuorejuustoa
1 nippu parsaa
2 rkl voisulaa
1 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

Kuumenna uuni 200 °C asteeseen. Ripottele kuhafileiden päälle suolaa ja mustapippuria.

Hienonna basilika ja raasta sitruunan kuori. Raasta parmesaani. Yhdistä parmesaani, tuorejuusto, hienonnettu basilika ja sitruunan kuori. Sekoita hyvin.

Huuhtele parsat ja napsauta parsan paksu puumainen kanta pois.

Asettele fileet leivinpaperilla suojatun uunipellin päälle ja lusikoi täytettä fileen keskelle. Laita muutama parsa täytteen päälle, kiepauta fileen sivut toistensa ympäri ja kiinnitä cocktailtikulla.

Voitele kääröt voisulalla, ripottele seesaminsiemeniä päälle ja nosta uunin keskitasolle noin 15–20 minuutiksi.

Ota kääröt uunista ja anna jäähtyä hetki. Poista cocktailtikut fileestä ja tarjoile.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *