Halloween

Halloween-tarjoilut kalasta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Nyt on karmivan herkullista! Nämä varsin veikeät suolaiset suupalat ovat omiaan halloween-juhlien tarjoiluihin. Kaikki reseptien herkut loihditaan hetkessä vain muutamista aineksista sekä tietenkin Hätälän lohesta, pyöryköistä ja muikuista. Katso yllättävän helpot ideat alta! Reseptin on Hätälälle laatinut Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy Thomas.

Ainekset

Sushikurpitsat
Hätälän kylmäsavulohisiivuja
Sushiriisiä
Leipää koristeluun

Lohipyörykkä-juustokummitukset
Hätälän Lohipyöryköitä
Sulatejuustoviipaleita
Cocktailtikkuja
Leipää koristeluun

Lohipyörykkä-ötökät
Hätälän Lohipyöryköitä
Kasviksia, kuten paprikaa tai porkkanaa
Oliiveja ja juustoa tai syötäviä silmäkoristeita koristeluun

Valmistus

Sushikurpitsat
Valmista ja mausta sushiriisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä.

Leikkaa kelmusta reilun kokoisia paloja. Asettele kelmun päälle kylmäsavulohisiivu ja sen sisälle nokare riisiä. Muotoile kelmusta nyytti. Pujota kuminauha nyytin ympärille tiukasti kurpitsan muotoon. Nosta nyytit hetkeksi jääkaappiin muotoutumaan.

Poista kuminauha ja kelmu ympäriltä. Koristele sushikurpitsat esimerkiksi levästä leikatuilla kuvioilla.

Lohipyörykkä-juustokummitukset
Kasaa Hätälän Lohipyöryköitä cocktailtikkuun. Aseta pyöryköiden päälle yksittäispakatut sulatejuustoviipaleet.  Jos juusto ei laskeudu tarpeeksi, voit käyttää valmiin kummituksen muutaman sekunnin verran mikrossa. Koristele kummitus esimerkiksi levästä leikatuilla kuvioilla.

Muista mainita syöjille piiloon jäävästä cocktailtikusta.

Lohipyörykkä-ötökät
Leikkaa paprika, porkkana tai muu valitsemasi kasvis ohuiksi suikaleiksi. Paina suikaleet Hätälän Lohipyörykän läpi. Aseta syötävä silmäkoriste pyörykän päälle, tai loihdi silmät esimerkiksi oliivien ja juustonpalojen avulla.

 

 

Tiesitkö

Katso myös fish and chips -muikkujen ohje klikkaamalla tästä: https://hatala.fi/kalareseptit/fish-and-chips-muikut/

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *