Halloween-tarjoilut kalasta
Ainekset
Sushikurpitsat
Hätälän kylmäsavulohisiivuja
Sushiriisiä
Leipää koristeluun
Lohipyörykkä-juustokummitukset
Hätälän Lohipyöryköitä
Sulatejuustoviipaleita
Cocktailtikkuja
Leipää koristeluun
Lohipyörykkä-ötökät
Hätälän Lohipyöryköitä
Kasviksia, kuten paprikaa tai porkkanaa
Oliiveja ja juustoa tai syötäviä silmäkoristeita koristeluun
Valmistus
Sushikurpitsat
Valmista ja mausta sushiriisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä.
Leikkaa kelmusta reilun kokoisia paloja. Asettele kelmun päälle kylmäsavulohisiivu ja sen sisälle nokare riisiä. Muotoile kelmusta nyytti. Pujota kuminauha nyytin ympärille tiukasti kurpitsan muotoon. Nosta nyytit hetkeksi jääkaappiin muotoutumaan.
Poista kuminauha ja kelmu ympäriltä. Koristele sushikurpitsat esimerkiksi levästä leikatuilla kuvioilla.
Lohipyörykkä-juustokummitukset
Kasaa Hätälän Lohipyöryköitä cocktailtikkuun. Aseta pyöryköiden päälle yksittäispakatut sulatejuustoviipaleet. Jos juusto ei laskeudu tarpeeksi, voit käyttää valmiin kummituksen muutaman sekunnin verran mikrossa. Koristele kummitus esimerkiksi levästä leikatuilla kuvioilla.
Muista mainita syöjille piiloon jäävästä cocktailtikusta.
Lohipyörykkä-ötökät
Leikkaa paprika, porkkana tai muu valitsemasi kasvis ohuiksi suikaleiksi. Paina suikaleet Hätälän Lohipyörykän läpi. Aseta syötävä silmäkoriste pyörykän päälle, tai loihdi silmät esimerkiksi oliivien ja juustonpalojen avulla.
Tiesitkö
Katso myös fish and chips -muikkujen ohje klikkaamalla tästä: https://hatala.fi/kalareseptit/fish-and-chips-muikut/