Reseptit: Pääsiäisen kalaruuat
Kalaruuat kuuluvat suomalaiseen juhlapöytään, eikä kevään juhla pääsiäinen ole poikkeus. Kalaa voi tarjota alkupalapöydässä tai valmistaa kalasta juhlavan pääsiäisen pääruuan. Pääsiäispöytään kannattaa kattaa tarjolle monenlaisia kalaherkkuja: graavilohta, loimulohta tai savustettua lohta ja kirjolohta, uunissa valmistettu juhla-ateria kalasta ja vaikkapa lohipiirakkaa.
Hätälä tarjoaa maistuvimmat kalareseptit pääsiäiseksi ja parhaat ruokavinkit pääsiäisen pitkän viikonlopun aterioille.
-
-
Savusiika Eggs Benedict
-
Juhlava lohipata
-
Kylmäsavulohta ja parsaa
-
Savulohi-katkarapurulla
-
Parsaloimulohipiirakka
-
Loimulohi-katkaraputartar, uppomuna ja salaattia