Hätälä jälleen mukana Bocuse d’Or -kumppaniverkostossa

Bocuse d’Or on maailman vaativin kansainvälinen kokkikilpailu. Hätälä on mukana verkostossa, joka tukee Suomen joukkueen matkaa menestykseen.

Suomen joukkue Bocuse d’Or -kaudelle 2024–2025 on edustaja Ismo Sipeläinen, assistenttinaan Kaisa Laanemäe ja valmentajanaan Kristian Vuojärvi. Joukkueen ensimmäinen tulikoe koittaa Trondheimissa 19.–20.3.2024, josta 10 joukkuetta jatkaa kohti Lyonissa 2025 käytävää maailman-finaalia.

Bocuse d’Or Academy Finland ry:n rahoituksen ja kilpailujoukkueen harjoittelun takaa yhteistyökumppanuus K-ryhmän ja tämän kokoaman kumppanuusverkoston kanssa. Verkostoon lukeutuu laaja edustus suomalaisia ja Suomessa keskeisesti toimivia elintarviketeollisuuden yrityksiä. Suomen Bocuse d’Or -menestyksen kilpailukaudella 2024–2025 mahdollistavat Hätälä, Arla Pro, Hellmann’s, HK, Lantmännen Unibake, E. Ahlström, Järvikylä, Medanta, Metos, Moët & Chandon ja Paulig PRO. K-ryhmästä mukana ovat Kespro ja K-Citymarket.

Hätälä on mukana kumppaniverkostossa jo toista kertaa. Aiemmalla kumppanuuskaudella 2022–2023 Suomen edustaja Johan Kurkela ja assistentti Aino Kasanen ylsivät finaaliin ja sijoittuivat hienosti kuudenneksi.