Horeca kylmäsavulohirullat reseptikuva Hätälä

Kylmäsavulohirullat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Herkulliset alkupalat lohesta kansainvälisen huippukokin tapaan! Näyttävät alkupalat niin joulun kalapöytään kuin muihinkin juhliin syntyvät helposti Hätälän valmiista kylmäsavukirjolohisiivuista. Reseptin on laatinut Suomen Bocuse d'Or 2022–2023 edustaja Johan Kurkela. Resepti on toteutettu yhteistyössä Fredmanin ja Järvikylän kanssa, jotka Hätälän tavoin kuuluvat Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta tukevaan kumppaniverkostoon.

Ainekset

300 g Hätälän Kylmäsavukirjolohisiivuja
1 prk (100 g) Piparjuurituorejuustoa
Lisäksi Fredman Elmukelmua

Valmistus

Levitä kelmu leikkuulaudalle. Aseta kylmäsavukirjolohisiivut vieri viereen kelmun päälle tasaiseksi suorakaiteen malliseksi matoksi. Levitä tuorejuusto kirjolohilevylle.

Rullaa levy tiukaksi pituussuunnassa, käytä apuna alla olevaa kelmua. Laita rulla pakastimeen noin 1,5 tunniksi. Kun täyte on kohmettunut, leikkaa terävällä veitsellä annospaloja rullasta. Tarjoile palat esimerkiksi ruisleivän päällä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *