Lohiburger loimulohipihvillä
Loimu BRGR -pihviä. Lohiburgerin reseptin Hätälälle on suunnitellut Peggy Thomas Peggyn pieni punainen keittiö -blogista. Nappaa käyttöön ja herkuttele!
Tämä herkullinen lohiburger valmistuu käden käänteessä, kun lämmität pihvit ja sämpylät grillissä. Mehukasta loimulohta kätevän pihvin muodossa, fenkolitsatsikia ja raikkaita kasviksia – tästä ei burgeri juuri parane! Pihvinä reseptin burgerissa on Hätälän valmistama ja yhteistyössä Akseli Herlevin kanssa kehittämä NAUGHTY BRGR Loimulohipihvi. Kalaburgereihin kannattaa kokeilla myös Hätälän Loimutettu lohipihvi
Ainekset
4 NAUGHTY BRGR Loimulohipihviä
4 burger sämpylää
1 pihvitomaatti
1 punasipuli
1/2 ruukkua rucolaa
1 dl chilimajoneesia
Fenkolitsatsiki:
100 g fenkolia
10 cm kurkkua
2 valkosipulinkynttä
1 rkl sitruunan mehua
1 dl kreikkalaista jogurttia
1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
Valmistus
Valmista ensin fenkolitsatsiki: Puhdista ja raasta fenkoli. Raasta kurkku ja purista siitä mehut pois. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä raaka-aineet ja anna maustua viileässä hetki.
Leikkaa tomaatti ja punasipuli viipaleiksi. Grillaa pihvit ja sämpylät lämpimäksi.
Kokoa burger niin, että pohjalle tulee ensin fenkolitsatsiki, rucola ja pihvi. Lopuksi tomaatti, punasipuli ja chilimajoneesi.