Lohiburger loimulohesta reseptikuva | Hätälä

Lohiburger loimulohipihvillä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Tämä herkullinen lohiburger valmistuu käden käänteessä, kun lämmität pihvit ja sämpylät grillissä. Mehukasta loimulohta kätevän pihvin muodossa, fenkolitsatsikia ja raikkaita kasviksia – tästä ei burgeri juuri parane! Pihvinä reseptin burgerissa on Hätälän valmistama ja yhteistyössä Akseli Herlevin kanssa kehittämä NAUGHTY BRGR Loimulohipihvi. Kalaburgereihin kannattaa kokeilla myös Hätälän Loimutettu lohipihvi Loimu BRGR -pihviä. Lohiburgerin reseptin Hätälälle on suunnitellut Peggy Thomas Peggyn pieni punainen keittiö -blogista. Nappaa käyttöön ja herkuttele!

Ainekset

4 NAUGHTY BRGR Loimulohipihviä
4 burger sämpylää
1 pihvitomaatti
1 punasipuli
1/2 ruukkua rucolaa
1 dl chilimajoneesia
Fenkolitsatsiki:
100 g fenkolia
10 cm kurkkua
2 valkosipulinkynttä
1 rkl sitruunan mehua
1 dl kreikkalaista jogurttia
1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Valmistus

Valmista ensin fenkolitsatsiki: Puhdista ja raasta fenkoli. Raasta kurkku ja purista siitä mehut pois. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä raaka-aineet ja anna maustua viileässä hetki.

Leikkaa tomaatti ja punasipuli viipaleiksi. Grillaa pihvit ja sämpylät lämpimäksi.

Kokoa burger niin, että pohjalle tulee ensin fenkolitsatsiki, rucola ja pihvi. Lopuksi tomaatti, punasipuli ja chilimajoneesi.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *