Lohilastu pitakebab reseptikuva

Lohilastu pitakebab

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Nyt voit herkutella kuin kebabilla – ja syödä samalla terveellistä kalaruokaa! Hätälän mukavan mausteiset ja helppokäyttöiset Lohilastut sopivat kaikkiin kebab-tyylisiin annoksiin. Kokeile vaikka tätä herkullista pitakebab-reseptiämme, jossa pitaleivät täytetään Lohilastuilla, raikkailla kasviksilla ja mehevillä kastikkeilla. Tosi herkkusuut vielä pikkelöivät täytteeseen tulevan sipulin etukäteen. Katso lohiresepti ja kokeile kalaista kebab-annosta!

Ainekset

1 pkt Hätälän Lohilastuja
1 keskikokoinen punasipuli, kuorittuna
2 tomaattia
Jääsalaattia pestynä ja paloiteltuna
4 pitaleipää
Valkosipulikastiketta
Kebab-kastiketta
Vihreitä pepperoneja etikkaliemessä

Valmistus

Kuumenna Hätälän Lohilastuja pannulla pienessä määrässä rasvaa noin 3–5 minuuttia, välillä käännellen. Suikaloi sipuli ja kuullota se Lohilastujen kanssa.

Halutessasi voit myös jättää sipulin raa’aksi tai marinoida sipulit etukäteen niin sanotussa 1-2-3-liemessä: Tee seos, jossa on 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Kiehauta ja mausta suolalla. Peitä sipulisuikaleet jäähtyneellä liemellä ja anna maustua vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Voit myös maustaa lientä esimerkiksi laakerinlehdillä, pippureilla ja tähtianiksella.

Viipaloi tomaatit. Lämmitä pitaleivät paahtimessa, mikrossa tai parilalla pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi.

Täytä pitaleivät Lohilastuilla, sipulilla, tomaatilla ja salaatilla. Mausta valkosipuli- ja kebabkastikkeella. Lisää pepperonit annokseen ja nauti!

Tiesitkö

Katso myös muut reseptimme Lohilastuille: Lohilastu kebabrullaLohilastu kebabkastike, ja Lohilastu täytepatonki.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *