Lohilastu täytepatonki
Ainekset
1 pkt Hätälän Lohilastuja
Rapeaa patonkia
Voita tai margariinia
Cheddarjuustoa viipaleina
Tuoreita kasviksia: tomaattia, kurkkua ja salaattia
Chilimajoneesia tai vastaavaa kastiketta
Valmistus
Leikkaa patonki 2–3 palaan. Leikkaa palat halki siten, että toinen reuna jää umpinaiseksi. Nosta patonkipalat uunipellille ja voitele ne voilla tai margariinilla.
Nostele leiville Hätälän Lohilastuja. Halutessasi voit myös paistaa Lohilastut etukäteen pannulla. Asettele Lohilastujen päälle juustoviipaleita.
Paahda leipiä uunissa +200 °C asteessa tai airfryerissa ohjeen mukaan, kunnes juusto sulaa. Lisää lämpimiin leipiin tuoreet täytteet ja kastike. Paina puolikkaat yhteen, kietaise leipä leivinpaperin sisään ja tarjoile.
Tiesitkö
Katso myös muut reseptimme Lohilastuille: Lohilastu pitakebab, Lohilastu kebabkastike, ja Lohilastu kebabrulla.