Lohilastu täytepatonki reseptikuva

Lohilastu täytepatonki

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Lohilastut sopivat paitsi kebab-annoksiin, kastikkeisiin ja laatikkoruokiin, myös täytettyihin patonkeihin. Tämän lohipatongin täytteessä yhdistyvät juuri sopivan mausteiset Lohilastut, pehmeäksi sulanut juusto ja raikkaat kasvikset. Lisäpotkua täytteen maku saa chilimajoneesista. Kokeile vaikka iltapalaksi tai viikonlopun herkkuhetkiin – katso resepti ja herkuttele täytetyllä patongilla!

Ainekset

1 pkt Hätälän Lohilastuja
Rapeaa patonkia
Voita tai margariinia
Cheddarjuustoa viipaleina
Tuoreita kasviksia: tomaattia, kurkkua ja salaattia
Chilimajoneesia tai vastaavaa kastiketta

Valmistus

Leikkaa patonki 2–3 palaan. Leikkaa palat halki siten, että toinen reuna jää umpinaiseksi. Nosta patonkipalat uunipellille ja voitele ne voilla tai margariinilla.

Nostele leiville Hätälän Lohilastuja. Halutessasi voit myös paistaa Lohilastut etukäteen pannulla. Asettele Lohilastujen päälle juustoviipaleita.

Paahda leipiä uunissa +200 °C asteessa tai airfryerissa ohjeen mukaan, kunnes juusto sulaa. Lisää lämpimiin leipiin tuoreet täytteet ja kastike. Paina puolikkaat yhteen, kietaise leipä leivinpaperin sisään ja tarjoile.

Tiesitkö

Katso myös muut reseptimme Lohilastuille: Lohilastu pitakebab, Lohilastu kebabkastike, ja Lohilastu kebabrulla.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *