Itse tehdyt Sinappisilakat joulupöytään | Reseptit | Hätälä Oy

Marinoidut sinappisilakat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Itse tehdyt ja varmasti maistuvat sinappisilakat, mikäs sen parempi tarjottava joulupöydässä. Tämä juhlapöydän tarjottava kotimaisesta silakasta on todellinen klassikko. Katso kalaresepti ja kokeile!

Ainekset

500 g Hätälän silakkafileitä

1,5 dl viinaetikkaa

2 tl suolaa

5 dl vettä

10 g tuoretta tilliä

1 ½ dl dijonsinappia (maustettuna esim. mustaherukalla tai konjakilla)

0,2 dl vettä

2 dl ruokaöljyä

2 rkl sokeria

1 rkl väkiviinaetikkaa

2 tl hienoa merisuolaa

½ tl mustapippuria

Valmistus

Liota kaloja etikka-vesiliemessä 4–5 tuntia tai yön yli. Valuta kalat. Lado tölkkiin kerroksittain silakoita ja tilliä. Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään ja kaada kaloille. Anna sinappisilakoiden maustua vähintään 1 vuorokausi.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *