Voikukka silakkapihvi | Kalareseptit | Hätälä

Silakkapihvi voikukkainen

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Parhaat mausteet saattavat löytyä omalta pihalta! Kotimainen luonnonkala silakka saa kesäistä makua ja aivan uuden ulottuvuuden voikukasta tässä kiinnostavassa silakkareseptissä. Kannattaa kokeilla!

Ainekset

600 g Hätälän silakkafileetä

Voita paistamiseen

1 kpl sipulia hienonnettuna

Voikukan terälehtiä

1 rkl tillihaketta

Suolaa

Pippuria

Valmistus

Kuullota hienonnettu sipuli tilkassa öljyä. Lisää tilli ja voikukan terälehdet.

Huuhtele silakkafileet kylmällä vedellä ja kuivaa paperilla. Levitä fileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Levitä mausteseos silakkafileen sisäpuolelle ja aseta toinen filee täytteen päälle. Paista voissa molemmin puolin noin 8 minuuttia.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *