Frittimuikut | Reseptit | Hätälä

Frittimuikku yrttimajoneesidipillä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Majoneesi sopii hyvin frittimuikkujen ja muiden kalaruokien kastikkeeksi, erityisesti paistetun, friteeratun ja pyöryköiden sekä murekepihvien kanssa. Majoneesia voi maustaa erilaisilla kaupasta saatavilla tahnoilla, kuten inkivääri, valkosipuli ja sitruunaruoho.

Ainekset

Majoneesia ks. ohje

½ kpl sipulia hienonnettuna

½ pnt tilliä hienonnettuna

½ pnt korianteria hienonnettuna

1 dl appelsiinimehua (puristettua)

1 kpl kalaliemikuutiota

Hätälän friteerattuja muikkuja

Valmistus

Valmista majoneesi ohjeen mukaan. Sulata liemikuutio tilkkaan kuumaa appelsiinimehua ja lisää joukkoon loppu kylmä mehu. Sekoita ainekset majoneesin joukkoon ja anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *