Texmex hampurilainen Loimuburger | Kalareseptit | Hätälä

Loimulohiburger texmex-tyyliin

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Loimutettu lohipihvi on tässä burger-reseptissä osa herkullista makujen ja rakenteiden sinfoniaa: makeaa tuoretta pihvitomaattia ja sopivan tulista salsaa, rapeaa nachoa ja kaiken kruununa täyteläinen kastike. Täydellinen herkutteluannos!

Ainekset

1 pkt Hätälän Loimu BRGR loimutettuja lohipihvejä
2 sämpylää
Nachoja
Salsaa
Pihvitomaattia
Majoneesia tai Remoulade-kastiketta
Salaattia ja tuoreita yrttejä

Valmistus

Lämmitä loimutetut lohipihvit grillissä, uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeiden mukaan. Paahda sämpylät ja kokoa muut hampurilaisen ainekset väliin. Ja sitten herkuttelemaan!

Voit käyttää valmista kastiketta tai tehdä Remoulade-kastikkeen itse. Katso ohje.

Kevyempien hampurilaisten ystävä nauttii Loimu BRGR -pihvinsä kasvisten ja tumman leivän kera. Katso resepti ja kokeile.

 

Tiesitkö

Oikeanlaisen sämpylän merkitys burgereissa on tärkeä: hyvän maun lisäksi se pitää koko paketin kasassa. Sämpylän pitää olla joustavan pehmeä eikä se saa päästää kastikkeita läpi. Jos käytät valmiita sämpylöitä, valitse briossi tai hapanjuureen leivottu sämpylä.

Jos leivot sämpylät itse, voit tuunata hampurilaisesi ulkonäköä myös sämpylän värillä: esimerkiksi punaisia sämpylöitä saat vaihtamalla taikinaan tulevan veden punajuurimehuun. Erilaiset siemenet antavat sämpylöille makua ja kiinnostavaa pintaa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *