Silakkapihvi voikukkainen

Parhaat mausteet saattavat löytyä omalta pihalta! Perinnekala silakka saa kesäistä makua ja aivan uuden ulottuvuuden voikukasta.

Ainekset

600 g Hätälän silakkafileetä

Voita paistamiseen

1 kpl sipulia hienonnettuna

Voikukan terälehtiä

1 rkl tillihaketta

Suolaa

Pippuria

Valmistus

Kuullota hienonnettu sipuli tilkassa öljyä. Lisää tilli ja voikukan terälehdet.

Huuhtele silakkafileet kylmällä vedellä ja kuivaa paperilla. Levitä fileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Levitä mausteseos silakkafileen sisäpuolelle ja aseta toinen filee täytteen päälle. Paista voissa molemmin puolin noin 8 minuuttia.