Virtaava joki

Team Northern Fish Hätälä kokoaa samaan tiimiin hiihtäjiä Suomesta ja Norjasta

Uusi hiihtotiimi Team Northern Fish Hätälä kokoaa yhteen neljä hiihtäjää pohjoisesta Suomesta ja Norjasta. Mukava tiimissä ovat Suomesta Heikki Korpela (Pohti Ski Team) ja Kari Varis (Ilmajoen Kisailijat) sekä Norjasta Vegard Johnsen (Ankenes Skiklubb) ja Håkon Mikalsen (Nordreisa).

Lisäksi tiimissä hiihtää mahdollisesti muutamia kisoja Norjan aluemaajoukkuetta edustava Silje Theodorsen.

Heikki Korpelan mukaan tiimin tavoitteena on saada edustajiaan maastohiihdon maailmancupiin sekä menestyminen Visma Ski Classic -kilpailuissa.

”Lisäksi haluamme näyttää esimerkkiä Pohjoismaiden välisestä yhteistyöstä”, hän sanoo.

Tiimin syntymisen taustalla on vuosikymmenen yhteistyö Suomen johtavan kalayrityksen Hätälä Oy:n ja Heikki Korpelan välillä. Hätälä on Korpelan hiihtouran ensimmäinen sponsori ja ollut lähes koko yhteistyön ajan myös tämän pääyhteistyökumppani. Nyt yhteistyö kasvaa tiimitoiminnaksi.

Hätälän kalatuotteet tehdään Suomessa, mutta raaka-aineesta merkittävä osa on peräisin Pohjois-Skandinaviasta. Näin onkin luontevaa, että myös tiimin hiihtäjät ovat Pohjois-Skandinaviasta.

Neljällä tiimin hiihtäjistä on kokemusta maailmancupista maajoukkueessa. Varis ja Korpela ovat SM-mitalisteja, Johnsen ja Mikalsen Pohjois-Norjan mestareita.

 

 

 

 

Lisätiedot

Heikki Korpela, p. +358 40 911 8285

Hätälä Oy
Toimitusjohtaja Riku Isohätälä, p. 
+358 400 586 701