Kirjolohifilee
Tuoretta kirjolohta laadukkaana kirjolohifileenä. Kirjolohta voi mainiosti käyttää myös lohiresepteissä lohen sijaan. Kirjolohesta saat vaivattomasti esimerkiksi herkulliset lohimedaljongit, täyteläisen makuisen uunikalan tai maistuvan kalakeiton. Katso parhaat kirjolohireseptimme täältä.
Hätälän kirjolohifileissä käytetty kirjolohi on kasvatettu Pohjoismaissa, ja fileet on valmistettu Oulussa. Hätälän kirjolohifileitä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät ne palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.
Ainesosat
KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty).
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 840 kJ / 202 kcal
- Rasva 14,7 g
- josta tyydyttynyttä 2,2 g
- Hiilihydraatit 0,0 g
- josta sokereita 0,0 g
- Proteiini 17,5 g
- Suola 0,1 g