Kirjolohi fileepala | Kalatuotteet | Hätälä

Hätälän
Kirjolohifilee­pala

Tuoretta kirjolohta laadukkaana kirjolohifileepalana. Kirjolohi käy kokkauksessa myös lohiresepteihin. Kätevän kokoisesta fileepalasta valmistat vaivattomasti esimerkiksi herkullisen uunilohen tai kalakeiton pienemmän perheen ruokapöytään. Katso Hätälän parhaat kirjolohireseptit täältä.

Hätälän kirjolohifileissä käytetty kirjolohi on kasvatettu Pohjoismaissa, ja fileet on valmistettu Oulussa. Hätälän kirjolohifileepaloja on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät ne pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.

 

Ainesosat

KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty). 98 % ruodoton.
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 840 kJ / 202 kcal
  • Rasva 14,7 g
  • josta tyydyttynyttä 2,2 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 17,5 g
  • Suola 0,1 g