Nieriäfilee
Laadukkaat nieriäfileet Pohjoismaissa kasvatetusta nieriästä. Ruokakalana punalihainen nieriä sopii monien herkullisten kalareseptien ainekseksi. Kokeile uunilohta vaihteeksi nieriästä tehtynä tai herkuttele kuorrutetulla nieriäfileellä. Nieriä käy myös kalakeittoon ja kesällä valmistat siitä mehevän kalaruoan grillissä. Kokeile vaikka tätä nieriäreseptiä.
Hätälän nieriäfileitä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät ne palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.
Ainesosat
Nieriäfilee (Salvelinus alpinus). 98 % ruodoton.
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 697 kJ / 167 kcal
- Rasva 10,9 g
- josta tyydyttynyttä 1,8 g
- Hiilihydraatit 0,0 g
- josta sokereita 0,0 g
- Proteiini 17,1 g
- Suola 0,15 g