Kokonaisena grillattu nieriä | Kalareseptit | Hätälä

Kokonainen grillattu nieriä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Rasvaisemmat kalat lohi, kirjolohi ja nieriä ovat helppoja grillata. Mausta nieriä yrteillä ja sitruunalla ja grillaa kypsäksi!

Ainekset

2 kpl keskikokoista nieriää

Yrttejä

Sitruunaa

Valmistus

Tee kalan pintaan 45 asteen kulmassa viitoja noin kahden sentin välein. Hiero kalan pintaan oliiviöljyä ja suolaa, sitruunan mehua sekä pippuria ja hienonnettuja yrttejä

Kuumenna grilli kuumaksi ja paista noin 10 minuuttia puoleltaan. Tarjoile sitruunalohkojen ja esim. grillatun fenkolin sekä perunoiden kera.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *