Kokonainen tuore kirjolohi | Kalatuotteet | Hätälä

Hätälän
Kirjolohi

Kirjolohi ja lohi ovat samantyyppisiä ruokakaloja, ja kirjolohta voi mainiosti käyttää lohiresepteissä lohen sijaan. Niistä syntyvät mehevät lohiruuat kuuluvat suomalaisten suosikkeihin. Kirjolohesta valmistat esimerkiksi maistuvan uunilohen. Kirjolohen voit myös graavata ja maustaa graavilohen tapaan. Hätälän kokonainen kirjolohi on kotimaista. Katso parhaat reseptit kirjolohelle täältä.

Hätälän kokonaista kirjolohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Kysy kauppiaaltasi!

 

Ainesosat

KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, viljelty)
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 450 kJ / 107 kcal
  • Rasva 7,2 g
  • josta tyydyttynyttä 1,2 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 10,9 g
  • Suola 0,0 g