Kokonainen kirjolohi uunissa tai grillissä | Reseptit | Hätälä

Kirjolohi uunissa tai grillissä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Katso selkeä resepti, miten kirjolohi valmistetaan uunissa tai grillissä. Uunilohi on hyvää ja terveellistä kalaruokaa helposti! Voit katsoa ohjeet uunilohen tai uunikirjolohen valmistukseen myös videolta.

Ainekset

1 kpl Hätälän kokonaista kirjolohta tai 1–2 kg Norjan lohi

1pnt tilliä

2 tl inkivääritahnaa

2 kpl limeä

suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Huuhtele kokonainen kirjolohi ja kuivaa paperilla. Mausta kala sisäpuolelta raastetulla limen kuorella ja mehulla, inkivääritahnalla, suolalla ja pippurilla. Laita myös tillit kalan sisään. Kypsennä uunissa 180 astetta noin 30 min.

Grillissä: kypsennä kala folion päällä tai ritilällä.

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Helppo uunilohi kirjolohesta

Kommentit

  1. Timo
    01.04.2021 klo 17:03

    No mihin tuo inkivääritahna laitetaan ja missä vaiheessa valmistusta

    • Hätälä
      06.04.2021 klo 08:25

      Kiitos huomiosta! Reseptiä on nyt tarkennettu inkivääritahnan osalta.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *