Lohilasagne reseptikuva uusi | Hätälä

Lohilasagne

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Lasagne on perinteinen arkiruoka, johon saat herkullista vaihtelua lisäämällä raaka-aineeksi lohta tai kirjolohta kuutioituna tai Hätälän valmiita lohisuikaleita. Lohilasagne antaa ruokapöytään uutta ilmettä ja makua. Kokeile herkullista lohireseptiä! Reseptin alta löydät myös helpon video-ohjeen lohifileen kuutioimiseen.

Ainekset

500 g Hätälän lohisuikaleita tai lohifileetä tai kirjolohifileetä kuutioina

Valkokastiketta, katso resepti

1 rkl oliiviöljyä

½ kpl sipulia

3 kpl valkosipulin kynttä

Tuoretta timjamia

0,5 l tomaattimurskaa

Suolaa ja pippuria maustamiseen

0,5 l vettä

Lasagnelevyä

Parmesanjuustoa

Valmistus

Valmista tomaattikastike kuullottamalla sipuli, valkosipulihake ja timjami tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 20 minuuttia.

Valmista myös valkokastike.

Lado voideltuun (muista vuokaspray) uunivuokaan kerroksittain lasagnelevy, tomaattikastike ja raa'at lohikuutiot tai suikaleet sekä valkokastike. Viimeinen kerros on lasagnelevy ja valkokastike, sekä lopuksi ripotellaan päälle parmesanraastetta. Kypsennä uunissa 200 astetta noin 45 min.

Katso video

Hätälän kalankäsittelyvinkit – Lohen kuutioiminen fileestä

Tiesitkö

Kaksi kastiketta antaa makua ja täyteläisyyttä annokseen. Jos haluaa helpotusta, niin tomaattikastikkeen valmistuksen voi oikaista valmiilla, maustetulla tomaattimurskalla.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *