Hätälän
Puna-ahvenfilee

Hätälän laadukkaat fileet on valmistettu Oulussa, raaka-aineena norjalainen puna-ahven. Suomalaisille ehkä vielä tuntemattomampi puna-ahven on monipuolinen ja maukas ruokakala, jolle sopii usein samat reseptit kuin vaalealihaisille kaloille. Kannattaa kokeilla myös tätä Hätälän puna-ahvenreseptiä, jossa paistetut fileet vielä päällystetään entistäkin herkullisemmiksi ”loaded fries”-tyyliin.

Hätälän puna-ahvenfileitä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Kysy kauppiaaltasi!

Ainesosat

PUNA-AHVENFILEE (Sebastes mentella, alkuperämaa Norja). Pyydetty troolilla Norjan mereltä, FAO-alueelta 27.2.a. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 490 kJ / 117 kcal
  • Rasva 5,5 g
  • josta tyydyttynyttä 1,0 g
  • Hiilihydraatit 0 g
  • josta sokereita 0 g
  • Proteiini 16,8 g
  • Suola 0,1 g