Puna-ahvenfilee
Hätälän laadukkaat fileet on valmistettu Oulussa, raaka-aineena norjalainen puna-ahven. Suomalaisille ehkä vielä tuntemattomampi puna-ahven on monipuolinen ja maukas ruokakala, jolle sopii usein samat reseptit kuin vaalealihaisille kaloille. Kannattaa kokeilla myös tätä Hätälän puna-ahvenreseptiä, jossa paistetut fileet vielä päällystetään entistäkin herkullisemmiksi ”loaded fries”-tyyliin.
Hätälän puna-ahvenfileitä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Kysy kauppiaaltasi!
Ainesosat
PUNA-AHVENFILEE (Sebastes mentella, alkuperämaa Norja). Pyydetty troolilla Norjan mereltä, FAO-alueelta 27.2.a. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 490 kJ / 117 kcal
- Rasva 5,5 g
- josta tyydyttynyttä 1,0 g
- Hiilihydraatit 0 g
- josta sokereita 0 g
- Proteiini 16,8 g
- Suola 0,1 g