Lohipyörykät tomaattikastikkeessa Lindströmin kalapihvi tillinsiemenkastikkeella | Kalareseptit | Hätälä

Lohipyörykät tomaatti­kastikkeessa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (42)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Lohipyörykät sisältävät peräti 80 % prosenttia kalaa ja sopivat erinomaisesti pastakastikkeen ainekseksi. Kun oikaiset arkena valmiilla Lohipyöryköillä, saat herkullista ruokaa pöytään nopeasti ja helposti! Lohipyörykät tomaatti­kastikkeessa maistuvat niin vanhemmille, taaperoille kuin koululaisillekin.

Ainekset

  • 250 g Hätälän lohipyöryköitä
  • 1 sipuli valkosipulia (2 kynttä tai oman maun mukaan)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 300 g tomaattimurskaa

Valmistus

Freesaa hakatut sipuli ja valkosipuli kattilassa voi-öljy-seoksessa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää vesi ja anna kiehua rauhassa kannen alla. Hauduta hetki, jotta tomaatin kitkeryys häviää, lisää tarvittaessa sokeria. Halutessasi voit myös suurustaa kastikkeen. Lisää lohipyörykät kastikkeeseen. Tarjoa pastan kanssa.

Tiesitkö

Hätälän lohipyörykät sisältävät reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta: kalan osuus on peräti 80 %!

Kommentit

  1. Maarit
    22.03.2022 klo 16:01

    Olipa hyviä pyöryköitä… täydet pisteet ja 🦜 päälle ❣

  2. Harri Rydenfelt
    08.08.2022 klo 16:25

    Tosi hyvä ja nopea.Maukkaat pyörykät.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *