Loimulohi-egu brgr | reseptikuva | Hätälä

Loimulohi-egu BRGR

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Burgerin väliin on tapana laittaa pihvi, mutta vielä herkullisempi ja terveellisempi hampurilainen syntyy, jos käytät täyttä kalaa eli Hätälän loimulohta. Tämän luksusluokan kalahampurilaisen väliin sujahtaa myös tryffelillä aateloitu munakokkeli, majoneesia, pekonia ja tietysti raikkaita kasviksia. Burger sopii loistavasti myös viikonlopun brunssin tarjoiluihin. Kokeile herkullista lohiburgerin reseptiä ja ihastu!

Ainekset

250 g Hätälän loimulohta tai loimukirjolohta nahattomana, pieninä lohkoina
4 hyvää briossisämpylää
4–6 kpl luomukananmunia
Tryffeliöljyä tai tryffeli-herkkutattimurskaa
Suolaa
4–6 rkl kermaa
2 rkl voita
rapeaksi paistettua pekonia
grillattuja puolitettuja tomaatteja
pestyjä salaatinlehtiä
hyvää majoneesia, esim. Nauhgty BRGR Base tai Savu
friteerattuja perunoita (tai uunissa valmistettuja ranskanperunoita)

Valmistus

Esivalmistele kaikki ainekset valmiiksi. Pidä pekoni, tomaatti ja perunat lämpiminä.

Valmista tryffeli-munakokkeli: Riko munat kulhoon ja lisää kerma. Sekoita kevyesti. Ota hyvä teflonpannu ja kuumenna sitä hieman levyllä. Lisää voi ja kuumenna, kunnes voi hieman kuplii. Lisää munaseos pannuun ja siirtele massaa verkkaisesti pyörivin liikkein lastalla sekoittaen. Kun massa alkaa kiinteytymään, mausta se tryffelillä ja ripauksella suolaa.

Paahda tai paista sämpylät ja kokoa herkulliset lohiburgerit.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *