Loimulohi-egu BRGR
Ainekset
250 g Hätälän loimulohta tai loimukirjolohta nahattomana, pieninä lohkoina
4 hyvää briossisämpylää
4–6 kpl luomukananmunia
Tryffeliöljyä tai tryffeli-herkkutattimurskaa
Suolaa
4–6 rkl kermaa
2 rkl voita
rapeaksi paistettua pekonia
grillattuja puolitettuja tomaatteja
pestyjä salaatinlehtiä
hyvää majoneesia, esim. Nauhgty BRGR Base tai Savu
friteerattuja perunoita (tai uunissa valmistettuja ranskanperunoita)
Valmistus
Esivalmistele kaikki ainekset valmiiksi. Pidä pekoni, tomaatti ja perunat lämpiminä.
Valmista tryffeli-munakokkeli: Riko munat kulhoon ja lisää kerma. Sekoita kevyesti. Ota hyvä teflonpannu ja kuumenna sitä hieman levyllä. Lisää voi ja kuumenna, kunnes voi hieman kuplii. Lisää munaseos pannuun ja siirtele massaa verkkaisesti pyörivin liikkein lastalla sekoittaen. Kun massa alkaa kiinteytymään, mausta se tryffelillä ja ripauksella suolaa.
Paahda tai paista sämpylät ja kokoa herkulliset lohiburgerit.