Hätälän
Loimukirjolohifilee

Hätälän loimukirjolohen aidon maun salaisuus on siinä, että sen pinta viimeistellään avotulella herkullisen paahtuneeksi. Nauti loimutetusta kirjolohesta sellaisenaan tai kokkaa nopeasti hyvää arkiruokaa. Loimukirjolohesta saat maistuvan herkun myös juhlapöytään. Kokonaisesta fileestä riittää isommallekin määrälle ruokailijoita.

Hätälän laadukas loimukirjolohifilee on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjoismaissa kasvatetusta kirjolohesta. Hätälän loimukirjolohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät sen palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty), suola.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 936 kJ / 224 kcal
  • Rasva 16,5 g
  • josta tyydyttynyttä 2,9 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 19,3 g
  • Suola 1,6 g