Yrttinen taco-lohidippi
Ainekset
250 g Hätälän savulohta tai loimulohta palana
100 g paksua majoneesia
50 g créme fraîchea
1 tl sitruunan mehua ja hieman kuorta hienona raasteena
2/3 ruukkua Järvikylän minttua
2/3 ruukkua Järvikylän korianteria
1–2 rkl tacomausteseosta
Lisäksi:
1 pussi nacholastuja
2 kpl isoja tomaatteja
2 kpl avokadoa
1 pieni purkki Texmex-salsa dippikastiketta
150 g créme fraîchea
Valmistus
Sekoita kulhossa majoneesi sekä créme fraîche ja mausta sitruunan mehulla, hienoksi leikatuilla yrteillä ja taco-mausteseoksella.
Poista kalasta nahka ja nahan alla oleva ruskea lihas. Hienonna kala käsin syyrakenteen mukaisesti lastumaiseksi. Sekoita lohi tahnan joukkoon ja laita kylmään.
Leikkaa kasvikset ja kokoa tarjoiluvati haluamallasi tavalla. Voit yhdistää tähän myös mainiosti mitä tahansa Järvikylän salaattia. Koristele lopuilla korianterin ja mintun lehdillä.