Onkimiehen kalapihvi ja kasviksia kermaviilikastikkeella
Ainekset
1 rasia Hätälän Onkimiehen kalapihviä
4 perunaa
2–3 paprikaa (eri värisiä)
1–2 varsisellerin vartta
Suolaa ja jauhettua mustapippuria
Tilli-kermaviilikastike:
2 dl kermaviiliä
1 tl Dijon-sinappia
1 rkl neutraalia majoneesia
1 rkl sitruunamehua
leikattua tilliä
suolaa ja vastajauhettua pippuria, esim. valkopippuria
Valmistus
Voit tehdä tilli-kermaviilikastikkeen valmiiksi kylmään. Sekoita kermaviiliin ensin majoneesi ja sinappi. Lisää sitruunamehu, ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi tilli ja tarkista maku.
Keitä perunat kypsiksi. Perunoiden kypsyessä huuhdo paprikat ja leikkaa ne paloiksi. Paahda paprikapalat pannulla öljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä ja pehmenevät. Lisää lopuksi pannulle viipaloitu varsiselleri ja paahda vielä hetki. Mausta.
Lämmitä Onkimiehen kalapihvit pakkauksen ohjeiden mukaan ja kokoa annos. Tarjoa lisäksi tilli-kermaviilikastiketta.