Hätälän
Loimulohifileepala

Hätälän loimulohen aidon maun salaisuus on siinä, että sen pinta viimeistellään avotulella herkullisen paahtuneeksi. Nauti loimulohesta sellaisenaan, leivän päällä tai kokkaa nopeasti hyvää arkiruokaa. Loimulohesta saat maistuvan herkun myös juhlapöytään. Kätevän kokoisesta fileepalasta syntyy maistuva kalaruoka pienemmällekin perheelle. Kokeile vaikka loimulohipastaa, katso resepti.

Hätälän laadukas Loimulohifileepala 250 g on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän loimulohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa, kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100 g:ssä omega-3-rasvahappoja 2,1g.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 941 kJ / 226 kcal
  • Rasva 16,2 g
  • josta tyydyttynyttä 2,3 g
  • Hiilihydraatit 0,1 g
  • josta sokereita 0,1 g
  • Proteiini 20,0 g
  • Suola 1,4 g