Seafood Awards uutinen pääkuva

Hätälän kalatuotteet finaaliin kansainvälisessä kisassa

Hätälän Loimulohifileepala rommi-vaahterasiirappi sekä Hätälän ja Naughty BRGR:in yhteistyön tuloksena syntynyt Loimulohipihvi ylsivät globaalin kalatuotekisan finaaliin.

Hätälän Loimulohifileepala rommi-vaahterasiirappi ja Naughty BRGR Loimulohipihvi on valittu Seafood Excellence Global Awards -kisan finaaliin 80 tuotteen joukosta. Kaikkiaan finalisteja valittiin 39. Voittajat julkistetaan Seafood Expo Global -messuilla Barcelonassa huhtikuun lopulla.

 

Seafood awards sisältökuva

 

Naughty BRGR Loimulohipihvi on Hätälän ja Burgerimies, Top Chef -voittaja Akseli Herlevin yhteisen tuotekehitystyön tulos. Suomessa pihviä on saatavilla K-ruokakaupoista ja se on kausituote, joka on myynnissä huhtikuusta elokuulle. Pakkauksessa on kaksi 100 g loimulohipihviä. Pihvi on osa Naughty BRGR -tuotesarjaa, johon kuuluu erityisesti hampurilaisiin tarkoitettuja aineksia, mm. pihvejä, sämpylöitä, juustoa ja majoneeseja.

Myös Hätälän oman brändin tuote, Loimulohifileepala rommi-vaahterasiirappi ylsi arvostetun kisan finaaliin. Kisatuotetta on pakattuna ollut myynnissä esimerkiksi Sveitsissä ja Ranskassa ja palvelutiskituotteena myös kotimaan kaupoissa.

Seafood Global Expo on maailman suurin kala- ja äyriäistuotteisiin keskittynyt ammattilaistapahtuma. Tänä vuonna messuja vietetään kahden vuoden tauon jälkeen Barcelonassa 26.–28.4.2022. Tapahtumaan odotetaan jopa lähemmäs 30 000 alan ammattilaista 158 maasta. Hätälä Oy on yksi messujen Suomen osaston näytteilleasettajista.

 

Englanninkielinen uutinen ja lista finalisteista.