Hätälän tuote finaaliin 2024 Seafood Excellence Global Awards -kilpailussa

Hätälän Loimulohifilee Texas BBQ on valittu 2024 Seafood Excellence Global Awards -kilpailuun finaaliin sarjassa Paras vähittäiskaupan tuote. Hätälä ylsi tuotteillaan arvostetun kisan finaaliin jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Kilpailun voittajat valitaan ja julkistetaan 23.4.2024 Seafood Expo Global/Seafood Processing Global -tapahtuman aikana. Tapahtuma järjestetään 23.–25.4. Barcelonassa, Espanjassa. Hätälä on tapahtumassa mukana myös näytteilleasettajana.

 

Loimulohi Texas BBQ pakkauskuva

Finaaliin valittu tuote on osoitus Hätälän huippuunsa hiotusta loimulohen valmistusmenetelmästä ja 86 vuoden aikana karttuneesta kokemuksesta. Texas BBQ -maustettu loimulohituote yhdistää arvostetun skandinaavisen kalaherkun kesäisen grillikauden makumaailmaan. Tuote sopii sellaisenaan proteiinin lähteeksi salaatteihin, lämmitettynä osaksi pääruokaa, tortilloihin, pizzoihin tai hampurilaiseen pihvin sijaan.

Seafood Excellence Global Awards -kilpailussa esitellään ja palkitaan parhaat tuotteet meren antimista. Hätälän Loimulohifilee Texas BBQ on esillä kolmipäiväisen tapahtuman aikana Seafood Expo -tapahtumassa Excellence Global -osastolla, ja siihen voi tutustua myös Expon sivuilla osoitteessa: www.seafoodexpo.com/global/seafood-excellence-global-awards-product-showcase