Juhannussivun sisältökuva

Butter board lohesta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Butter board eli tuttavallisemmin levitelauta on vienyt mennessään monen herkuttelijan sydämen – eikä ihme! Tämä trendikäs tarjoiltava on täydellinen valinta illanistujaisiin ja erityisen hyvältä se maistuu suolaisten keksien tai vaikka saaristolaisleivän kanssa nautittuna. Valmista helposti Hätälän laadukkaista kylmäsavu- tai graavilohisiivuista ja jaa yhdessä ystäviesi kanssa! Reseptin on laatinut Hätälälle Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy Thomas.

Ainekset

100 g Hätälän kylmäsavulohisiivua tai graavilohisiivua
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl kapriksia
1 pieni punasipuli
1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1 tl mustapippuria myllystä
1/2 luomu sitruuna raastettuna
syötävien kukkien terälehtiä

Valmistus

Lusikoi lautaselle tuorejuustosta nokareita ja pyyhkäise ne reunaa vasten ylhäältä alas, pyöreään kukan muotoon. Ota lohifileestä paloja ja asettele palat terälehtien sisään. Laita kaprikset koristeeksi kukan keskelle.

Hienonna ruohosipuli. Kuori ja kuutioi punasipuli. Ripottele sipulit ja mustapippuri tasaisesti lautaselle. Huuhtele, kuivaa ja raasta sitruunan kuorta lautaselle.

Koristele lopuksi syötävin kukkasin. Tarjoile.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *