Helppo lohipasta reseptin pääkuva

Helppo lohipasta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Koko perheelle maistuva kalaruoka, joka on pöydässä alle puolessa tunnissa – kyllä kiitos! Helppo ja herkullinen lohipasta syntyy Hätälän kätevistä lohisuikaleista. Tässä reseptissä käytetään maustamattomia Original-suikaleita, mutta kannattaa kokeilla myös valmiiksi marinoituja Hunajainen-suikaleita. Lohen lisäksi täyteläinen kastike saa makua kesäkurpitsasta, herneistä ja kermasta, ja ripauksen raikkautta annokseen tuo tuore minttu. Täysjyväpasta sopii hyvin yhteen lohen kanssa, mutta voit valita pastalajikkeen makusi mukaan. Helpon lohipastan reseptin Hätälälle laati Peggy Thomas Peggyn pieni punainen keittiö -blogista. Nappaa lohipastaresepti ja nauti vaivattomasti!  

Ainekset

240 g Hätälän Lohisuikale Orginal
1 rkl oliiviöljyä
200 g kesäkurpitsaa
2 valkosipulin kynttä
100 g kypsiä herneitä
1 rkl sitruunan mehua
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 rkl hienonnettua minttua
Lisäksi:
250 g täysjyväpastaa (valmistus pakkauksen ohjeiden mukaan)

Valmistus

Viipaloi kesäkurpitsa pituussuuntaan ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi tikuiksi. Hienonna kuorittu valkosipuli.

Kuumenna pannu. Lisää öljy, valkosipuli, sitruunan mehu, kesäkurpitsat ja herneet. Kääntele seosta muutaman kerran, kunnes kesäkurpitsa pehmenee.

Lisää joukkoon lohisuikaleet ja anna kypsyä. Kaada lopuksi kerma, mausteet ja sekoita. Yhdistä keitetty pasta ja kastike. Ripottele päälle hienonnettu minttu ja tarjoile.

Tiesitkö

Jos haluat reilummin kastiketta, lisää enemmän sitruunan mehua, kermaa sekä mausteita.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *