Kala-kasvispihvi kurpitsapyreellä reseptikuva

Kala-kasvispihvi kurpitsapyreellä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Kala-kasvispihvi on helppo kalaherkku, josta terveellinen kala-ateria valmistuu hetkessä. Arkiruokailuun saa monipuolisuutta tarjoamalla pihvit erilaisten lisukkeiden kera. Tässä reseptissä lämmittämistä vaille valmiit Kala-kasvispihvit saavat seurakseen täyteläisen kurpitsapyreen. Herkullisen kalaruokahetken täydentävät keitetyt perunat ja parsa.

Ainekset

4 kpl Hätälän Kala-kasvispihvejä
500 g myskikurpitsaa tai kurpitsaa
Tuoretta rosmariinia
Valkosipulin kynsi
½ dl oliiviöljyä
Voita
Suolaa ja pippuria
(tryffeliöljyä)
Perunaa ja parsaa

Valmistus

Valmista ensin kurpitsapyree. Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja kodan rihmat. Kuori kurpitsa ja leikkaa paloiksi. Voit paahtaa kurpitsan myös kuorimattomina lohkoina. Sekoita kurpitsapaloihin hieman öljyä ja mausta palat suolalla ja mustapippurilla.

Paahda kurpitsanpaloja 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää mukaan rosmariinin oksa ja murskattu valkosipulin kynsi. Jatka paahtamista, kunnes palat ovat täysin kypsiä ja pehmeitä.

Poista rosmariininoksa. Soseuta kurpitsa tehosekoittimella tai vastaavalla. Lisää seokseen hieman voita ja mausta se suolalla ja mustapippurilla, ja halutessasi tryffeliöljyllä. Jos sose on liian paksua, voit ohentaa sitä esimerkiksi kasvis- tai kanaliemellä.

Kypsennä perunat ja parsa, paista Kala-kasvispihvit voissa ja kokoa annokset. Koristele esim. retiisillä ja yrteillä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *