Lohipyörykät nuudelilla | Kalareseptit | Hätälä

Lohipyörykät sitrus-inkiväärinuudelilla

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hätälän Lohipyörykät sitrus-inkiväärinuudeleilla maistuu kaikille kalaruuan ystäville ja koko perheelle. Lohipyörykät saavat tässä reseptissä lisämakua inkivääristä, limestä ja korianterista. Katso helppo ja nopea kalaresepti arkeen.

Ainekset

1 ras. (250 g) Hätälän lohipyöryköitä

1½ tl Inkivääriä raastettuna

2 kpl limen kuori raastettuna ja mehu

1 ruukku korianteria

2-3 pkt muna- tai täysjyvänuudelia

½ dl oliiviöljyä

½ rkl seesamöljyä

Valmistus

Kuullota limen kuori ja inkivääri oliiviöljyssä. Lisää kalapullat ja limen mehu. Hauduta pullat lämpimiksi kannen alla ja lisää joukkoon loput oliiviöljy.

Keitä samalla toisessa kattilassa kanaliemessä nuudelit ja valuta siivilässä.

Lisää nuudelit kastikekattilaan. Sekoita joukkoon silputtu korianteri.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *