Loimulohiburger texmex-tyyliin
Ainekset
1 pkt Hätälän Loimu BRGR loimutettuja lohipihvejä tai NAUGHTY BRGR Loimulohipihvejä
2 sämpylää
Nachoja
Salsaa
Pihvitomaattia
Majoneesia tai Remoulade-kastiketta
Salaattia ja tuoreita yrttejä
Valmistus
Lämmitä loimutetut lohipihvit grillissä (2–3 min), uunissa (200 astetta, 6 min) tai pannulla (4–6 min).
Paahda sämpylät ja kokoa muut hampurilaisen ainekset väliin. Ja sitten herkuttelemaan!
Voit käyttää valmista kastiketta tai tehdä Remoulade-kastikkeen itse. Katso kastikkeen ohje.
Kevyempien hampurilaisten ystävä nauttii Loimu BRGR -pihvinsä kasvisten ja tumman leivän kera. Katso resepti ja kokeile.
Tiesitkö
Oikeanlaisen sämpylän merkitys burgereissa on tärkeä: hyvän maun lisäksi se pitää koko paketin kasassa. Sämpylän pitää olla joustavan pehmeä eikä se saa päästää kastikkeita läpi. Jos käytät valmiita sämpylöitä, valitse briossi tai hapanjuureen leivottu sämpylä.
Jos leivot sämpylät itse, voit tuunata hampurilaisesi ulkonäköä myös sämpylän värillä: esimerkiksi punaisia sämpylöitä saat vaihtamalla taikinaan tulevan veden punajuurimehuun. Erilaiset siemenet antavat sämpylöille makua ja kiinnostavaa pintaa.
Ihan vaan sellaista kommentoin, että tässä sanotaan, että katsoa pakkauksesta lohipihvien lämmitusohje. Hmmm……en kyllä löydä pakkauksesta minkään valtakunnan ohjetta pihvien lämmitykseen.
Hei! Loimu BRGR on valmis nautittavaksi sellaisenaan ja voit lämmittää pihvit uunissa (200 astetta, 6 min.) tai pannulla (4–6 min.) Kesäaikaan lämmittäminen käy kätevästi myös grillissä, 2–3 minuuttia riittää.