Texmex hampurilainen Loimuburger | Kalareseptit | Hätälä

Loimulohiburger texmex-tyyliin

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Loimutettu lohipihvi on tässä burger-reseptissä osa herkullista makujen ja rakenteiden sinfoniaa: makeaa tuoretta pihvitomaattia ja sopivan tulista salsaa, rapeaa nachoa ja kaiken kruununa täyteläinen kastike. Täydellinen herkutteluannos! Valmista ensiluokkainen kalaburger helposti ja nopeasti kotikeittiössä – katso resepti.

Ainekset

1 pkt Hätälän Loimu BRGR loimutettuja lohipihvejä tai NAUGHTY BRGR Loimulohipihvejä
2 sämpylää
Nachoja
Salsaa
Pihvitomaattia
Majoneesia tai Remoulade-kastiketta
Salaattia ja tuoreita yrttejä

Valmistus

Lämmitä loimutetut lohipihvit grillissä (2–3 min), uunissa (200 astetta, 6 min) tai pannulla (4–6 min).

Paahda sämpylät ja kokoa muut hampurilaisen ainekset väliin. Ja sitten herkuttelemaan!

Voit käyttää valmista kastiketta tai tehdä Remoulade-kastikkeen itse. Katso kastikkeen ohje.

Kevyempien hampurilaisten ystävä nauttii Loimu BRGR -pihvinsä kasvisten ja tumman leivän kera. Katso resepti ja kokeile.

 

Tiesitkö

Oikeanlaisen sämpylän merkitys burgereissa on tärkeä: hyvän maun lisäksi se pitää koko paketin kasassa. Sämpylän pitää olla joustavan pehmeä eikä se saa päästää kastikkeita läpi. Jos käytät valmiita sämpylöitä, valitse briossi tai hapanjuureen leivottu sämpylä.

Jos leivot sämpylät itse, voit tuunata hampurilaisesi ulkonäköä myös sämpylän värillä: esimerkiksi punaisia sämpylöitä saat vaihtamalla taikinaan tulevan veden punajuurimehuun. Erilaiset siemenet antavat sämpylöille makua ja kiinnostavaa pintaa.

Kommentit

  1. Tarja
    14.05.2022 klo 13:38

    Ihan vaan sellaista kommentoin, että tässä sanotaan, että katsoa pakkauksesta lohipihvien lämmitusohje. Hmmm……en kyllä löydä pakkauksesta minkään valtakunnan ohjetta pihvien lämmitykseen.

    • Hätälä
      19.05.2022 klo 15:09

      Hei! Loimu BRGR on valmis nautittavaksi sellaisenaan ja voit lämmittää pihvit uunissa (200 astetta, 6 min.) tai pannulla (4–6 min.) Kesäaikaan lämmittäminen käy kätevästi myös grillissä, 2–3 minuuttia riittää.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *