Muikkuli-smörre
Ainekset
1 pkt Hätälän Muikkuli-muikkupihvejä
4–6 siivua vuokaleipää, esim. RuisReal
Margariinia tai voita
Kallen mätitahnaa
Majoneesia
Keitettyjä perunoita viipaleina
Keitettyjä ja kuorittuja kananmunia viipaleina
Pestyjä salaatinlehtiä ja yrttejä
Valmistus
Lämmitä Muikkuli-pihvit joko pannulla (n. 4 minuuttia) tai uunissa (200 °C, n. 5 minuuttia).
Voitele leivät. Levitä leiville mätitahnaa, jota voi myös pursottaa koristeeksi.
Lisää leiville kerroksittain kananmuna- ja perunaviipaleita ja salaattia, ja päällimmäiseksi Muikkuli-muikkupihvit. Kerrosten väliin voit levittää majoneesia.
Koristele yrteillä ja nauti.