Muikkuli välipalaleipä reseptikuva Hätälä

Muikkuli-smörre

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Tanskalaiset smörrebrödit ovat tunnettuja runsaudestaan, ja niinpä tässäkään tanskalaistyylisessä välipalaleivässä ei säästellä päällysteissä! Hätälän Muikkuli-muikkupihvit ovat niin mukavan kokoisia, että voileivällekin niitä sopii useampi kananmuna- ja perunaviipaleiden seuraksi. Kokeile ruokaisaa voileipää pikkunälkään ja herkuttele kotimaisella kalalla! Muikkuli on osa Hätälä Oy:n, WWF Suomen ja WWF Nuorten yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää kestävistä kalakannoista peräisin olevien kotimaisten kalojen saavutettavuutta ja kysyntää.

Ainekset

1 pkt Hätälän Muikkuli-muikkupihvejä
4–6 siivua vuokaleipää, esim. RuisReal
Margariinia tai voita
Kallen mätitahnaa
Majoneesia
Keitettyjä perunoita viipaleina
Keitettyjä ja kuorittuja kananmunia viipaleina
Pestyjä salaatinlehtiä ja yrttejä

Valmistus

Lämmitä Muikkuli-pihvit joko pannulla (n. 4 minuuttia) tai uunissa (200 °C, n. 5 minuuttia).

Voitele leivät. Levitä leiville mätitahnaa, jota voi myös pursottaa koristeeksi.

Lisää leiville kerroksittain kananmuna- ja perunaviipaleita ja salaattia, ja päällimmäiseksi Muikkuli-muikkupihvit. Kerrosten väliin voit levittää majoneesia.

Koristele yrteillä ja nauti.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *