Uunilohi parmankinkulla
Uunilohi parmankinkulla on nopea valmistaa ja vivahteikas maultaan. Mukavan säväyksen tähän uuniloheen tuo chilitahna. Voit valmistaa uunilohen Hätälän lohifileestä tai kirjolohifileestä. Katso Hätälän helppo uuilohiresepti ja kokeile.
Ainekset
n. 1 kg Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä
2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)
2 tl suolaa
Mustapippuria
6 siivua Ilmakuivattua kinkkua
Basilikaa
Valmistus
Lämmitä uuni 200 °C asteeseen.
Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.
Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.
