Lohirieska­rullat

Ainekset

300 g / 2 pkt Hätälän kylmäsavu tai graavi lohi- tai kirjolohisiivuja
2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa
½ dl kalalientä
½ kpl sitruunan mehua
1 rkl tillihaketta
150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua
1 tl korianteritahnaa
70 g aurinkokuivattua tomaattia
2 kpl valkosipulin kynttä
Suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistus

Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki. Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti. Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Lohirieskarullat