Sitruslohikeitto – lohikeittojen aatelia | Reseptit | Hätälä Oy

Sitruslohikeitto

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Sitruslohikeitto on lohikeittojen aatelia. Sitruunaruoho tuo kalakeittoon pirteää makua ja katkaravut viimeistelevät kokonaisuuden. Voit käyttää kalakeittoon lohen sijasta Hätälän kirjolohta. Katso herkullinen kalakeittoresepti ja kokeile! Mukana myös helppo ohje videolla, miten kuutioit lohifileen.

Ainekset

500 g Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä kuutioituna

150 g katkarapuja

1 pss isoja keittojuureksia (pakaste)

1 kpl sipuli

1 tl sitruunaruohotahnaa

1 l vettä

1 kpl kalaliemikuutio

2 rkl rypsiöljyä

1 kpl laakerinlehti

½ ruukkua korianteria

Valmistus

Kuutioi sipuli ja kuullota se yhdessä sitruunaruohon kanssa öljyssä. Lisää vesi ja liemikuutio sekä keittojuurekset ja laakerinlehti. Keitä pari minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja katkaravut. Hauduta varovasti kypsäksi.

Annostele keitto lautaselle ja koristele korianterilla.

Katso video

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *