Loimulohisalaatti

Loimulohisalaatti sopii niin arkilounaaksi kuin kiireettömään nautiskeluun. Hätälän Loimulohi tekee salaatista mahtavan ruokaisan, silti terveellisen aterian.

Ainekset

  • 250g Hätälän Loimulohifileetä
  • 250g kirsikkatomaattia
  • 100g papuja
  • 70g juustoa
  • 40g salaattia
  • ripaus ruohosipulia
  • 4 rkl oliiviöljyä

Valmistus

Pilko juusto ja leikkaa tomaatit puoliksi. Laita pavuille vesi kiehumaan. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Keitä papuja n. 1-2 min ja siivilöi. Sekoita juusto, kirsikkatomaatit ja pavut kulhossa. Aseta salaatti lautasille. Lisää päälle sekoitettu salaatti (juusto-papu-tomaatti –sekoitus) sekä loimulohi päälle. Lisää öljyä päälle ja tarjoa heti.