Onkimiehen kalaburger
Ainekset
1 rasia Hätälän Onkimiehen kalapihviä tai Hätälän Paistettua silakkapihviä
KASTIKE:
1 prk kermaviiliä
1 rkl tillihaketta
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
MUUT:
4 kpl Pulla-Pirtin grahamsämpylöitä
1 kpl punasipulia renkaina
2 dl coleslaw-salaattia
Voit valmistaa pihvit myös itse seuraavista raaka-aineista:
500 g Hätälän haukifileetä
1/2 dl perunahiutalejauhoja
2 dl kermaa
2 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl tillihaketta
1/2 sitruunan mehu
Valmistus
Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin hienonnettu tilli, sokeri, suola ja sitruunamehu. Paista kalapihvit voissa ja paahda sämpylät leivänpaahtimessa. Kokoa hampurilainen levittämällä coleslaw pohjalle ja sen jälkeen loput aineet: pihvi, sipulirenkaat ja kastike. Nosta lopuksi sämpylän puolikas kanneksi.
Kalapihvin valmistus haukifileestä:
Sekoita kulhossa korppujauhot, kananmuna ja kerma. Anna turvota 10 minuuttia ja lisää joukkoon sekoittaen jauhettu kalan liha ja mausteet. Muotoile öljytyillä käsillä hieman sämpylöitä isompia pihvejä ja paista pannulla väri pintaan. Kypsennä loppuun uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.