Pannusiika itämaiseen tapaan

Inkivääri, lime ja korianteri vievät siian aasialaisen keittiön makumaailmaan. Paista siika pannulla ja herkuttele riisin kera!

Ainekset

4 kpl pannusiikaa

2 kpl limen mehua ja limen kuorta raastettuna

1/2 ruukkua korianteria

2 rkl inkivääriä viipaleina

2 rkl voita

Valmistus

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Tee siikoihin muutama viilto molemmin puolin, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele inkivääri reilun kokoisiksi viipaleiksi. Lisää inkivääri, limen kuori ja korianteri kalan sisään.

Kuumenna pannu ja paista kalat voissa. Käännä kalat kun pintaan on saatu rapea pinta. Lisää lopuksi limemehu ja hauduta kannen alla kypsäksi. Tarjoile riisin kanssa.