Etusivun oikea hero Muikkuli

Uutuus kotimaisesta muikusta
Muikkuli

Kotimaista muikkua uudessa muodossa – herkuttele helposti ja terveellisesti ympäristöystävällisellä luonnonkalalla!

Vekkulin pieni koko, sitäkin suurempi maku – tässä tulee Hätälän mahtava uutuus Muikkuli-muikkupihvi. Muikkuli on myynnissä 200 g rasiassa, johon pihvejä mahtuu peräti 12 kpl.

MIKSI MUIKKULI?

Kestävästi kalastettu kotimainen luonnonkala ovat hyvä valinta ekologisesti valveutuneelle kuluttajalle, mutta monet kokevat kalan vaikeaksi valmistaa. Supervaivaton Muikkuli-muikkupihvi tekee vastuullisen valinnan viehättävän helpoksi!

Muikkulin pääraaka-aineena on Hätälän kalastajien vastuullisesti pyytämä kotimainen muikku. Ruodoton, pintapaistettu pihvi on lämmitystä vaille valmis nautittavaksi. Tarkemmat tiedot ainesosista ja ravintosisällöstä löydät Muikkulin tuotesivulta.

 

Kalaruokaa lapsille sisältökuva Muikkuli-hodari ja Muikkulipakkaus, Hätälä

HERKUTTELE MONIPUOLISESTI MUIKKULIN SEURASSA

Näppärän kokoinen Muikkuli sujahtaa niin street foodiksi hodarin tai pitaleivän sisään kuin kunnon kala-ateriaksi perunan, kasvisten tai vaikka pastan kaverina. Kokeile myös värikkään ruokaisaa Muikkuli-salaattia!

Herkullinen Muikkuli-hodari syntyy käden käänteessä, ja yhdestä Muikkuli-pakkauksesta saat neljä hodaria. Lämmitä Muikkuli-pihvit joko pannulla (n. 4 minuuttia) tai uunissa (200 °C, n. 5 minuuttia). Lämmitä 4 isoa hotdog-sämpylää. Täytä sämpylät Muikkuli-pihveillä ja makusi mukaisilla lisukkeilla: salaatinlehdillä, marinoidulla punasipulilla, kurkkusalaatilla ja esimerkiksi chipotle-majoneesilla. On hyvää!

Tanskalaiset smörrebrödit ovat tunnettuja runsaudestaan, ja niinpä tässäkään tanskalaistyylisessä Muikkuli-smörressä ei säästellä päällysteissä! Vekkulin kokonsa ansiosta Muikkuli-muikkupihvejä mahtuu voileivällekin useampi. kananmuna- ja perunaviipaleiden seuraksi. Kokeile ruokaisaa voileipää pikkunälkään – katso Muikkuli-smörren resepti.

 

Muikkuli välipalaleipä reseptikuva Hätälä

MUIKKUPIHVI NUORILTA NUORILLE

Muikkuli on kehitetty erityisesti helpottamaan nuorten herkuttelua kotimaisella luonnonkalalla. Apua kehitystyöhön Hätälä sai WWF Suomen nuorilta, jotka olivat mukana Muikkulin kehitystyössä ideoinnista asti. Muikkuli on osa Hätälä Oy:n, WWF Suomen ja WWF Nuorten yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää kestävistä kalakannoista peräisin olevien kotimaisten kalojen saavutettavuutta ja kysyntää.

 

Sisältökuva Muikkuli-muikkupihvi

MISTÄ MUIKKULIA SAA?

Hätälän Muikkuli-muikkupihvit on valmistettu Oulussa. Muikkulia ja muita Hätälän kalapihvejä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa – kysy kauppiaaltasi.