Lohilastu kebabrulla
Ainekset
1 pkt Hätälän Lohilastuja
Vehnätortilloita
Tomaattia
Salaattia
Ohueksi suikaloitua punakaalia
Paksua jogurttia tai crème fraîchea (voit maustaa nämä esim. valkosipulilla)
Tulista tomaattisalsaa
Tuoretta korianteria tai persiljaa
Valmistus
Paahda Lohilastuja öljyssä pannulla, kunnes lastut saavat hieman väriä. Pidä lämpimänä.
Lämmitä tortillat. Levitä tortillalätyille hieman jogurttia. Lisää muut aineet kerroksittain. Lisää kastiketta ja yrttejä. Kääräise tortillat rullalle.
Nosta rullat hetkeksi pannulle ja paahda nopeasti molemmin puolin. Tarjoa heti. Lisukkeena voit tarjoilla etikkaliemeen säilöttyjä vihreitä pepperoneja.
Tiesitkö
Tortilloiden lisäksi voit käyttää samaa reseptiä pitaleipien täytteeseen. Katso myös muut reseptimme Lohilastuille: Lohilastu pitakebab, Lohilastu kebabkastike, ja Lohilastu täytepatonki.