Lohilastu kebabrulla reseptikuva

Lohilastu kebabrulla

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Lohilastut – käytä kebabin tavoin! Lohilastuista ja tortilloista loihdit esimerkiksi tämän mehevän makuisen kebabrullan tuoreiden kasvisten, tulisen salsan ja vaikkapa crème fraîchen kera. Loppusilaukseksi vielä tuoretta korianteria tai persiljaa, ja makunautinto hakee vertaistaan. Kokeile rohkeasti myös omia suosikkitäytteitäsi Lohilastujen seuraksi ja herkuttele kebabrullilla vaikka koko perheen voimin!

Ainekset

1 pkt Hätälän Lohilastuja
Vehnätortilloita
Tomaattia
Salaattia
Ohueksi suikaloitua punakaalia
Paksua jogurttia tai crème fraîchea (voit maustaa nämä esim. valkosipulilla)
Tulista tomaattisalsaa
Tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

Paahda Lohilastuja öljyssä pannulla, kunnes lastut saavat hieman väriä. Pidä lämpimänä.

Lämmitä tortillat. Levitä tortillalätyille hieman jogurttia. Lisää muut aineet kerroksittain. Lisää kastiketta ja yrttejä. Kääräise tortillat rullalle.

Nosta rullat hetkeksi pannulle ja paahda nopeasti molemmin puolin. Tarjoa heti. Lisukkeena voit tarjoilla etikkaliemeen säilöttyjä vihreitä pepperoneja.

Tiesitkö

Tortilloiden lisäksi voit käyttää samaa reseptiä pitaleipien täytteeseen. Katso myös muut reseptimme Lohilastuille: Lohilastu pitakebab, Lohilastu kebabkastike, ja Lohilastu täytepatonki.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *